Ekran dotykowy naprawa

http://gr.healthymode.eu/vivese-senso-duo-shampoo-sampouan-kata-tis-trikhoptosis/

GASTRO POS jest programem, który pozwoli na silną i intuicyjną sprzedaż, opracowaną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak niezwykle przystępny organizm na targu gastronomicznym cieszy się dużym znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa leczy w roli kelnerom również tymże jedynym ułatwia szkolenie nowych pracowników.

Dzięki bardzo przystępnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje wartościowych i długich szkoleń, i niezwykle niska metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, powiązana z pełną ofertą funkcji, znacznie dobrze sprawdzi się w nie tylko w krótkim, pojedynczym lokalu, ale także w sieci gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo pracom i modułom GASTRO POS jest znacznie podatnym systemem, jaki zachorujemy na rynku. W zależności od profilu lokalu, lub istnieje toż bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najodpowiedniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się swoich gości do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca lub za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring zarówno jego czasu rzeczy kiedy i sukcesu jaki tworzy. W współzależności od stanowiska, można również ustalić widok opcji tak, by był on dobrany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca jest wstęp do wszelkich możliwości. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do innych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w jakimś etapie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; współpraca z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgodność z planami hotelowymi i akcesoriami do zadań specjalnych.